Nytt släpp på bolaget,vad kommer ni handla

Ständigt samma visa varannan vecka. Det kommer mycket nytt hela tiden. Väldigt spännande är det också. Imorgon släpps det nya brittiska öl samtidigt som släppet är fullt med andra intressanta öl. Jag tror jag ska överge min vana att köpa två av varje utan istället hoppas på att få tag på någon mer utifall att någon öl faller mig väldigt i smaken.

Ingen Fuller’söl denna gången. Rätt bra faktiskt, det är tråkigt när det är samma bryggeri hela tiden som kommer. Igår prövade jag Hawkshead Brewery, en trevlig bekantskap. Jag vet inte om den imperial stouten egentligen var bättre än Fuller’s men det är roligt med omväxling. Istället kommer det ytterligare en Wild Beer öl, det är tredje gången jag tror att den ska komma så jag känner mig inte säker på att jag ska få dricka den innan den verkligen finns i min källare. Ölen ifråga är Tepache och eftersom jag har upplevt Wild Beers öl som lite ostabila så väljer jag nog att bara ta ett exemplar. Ett exemplar blir det även av Brewdog Slot Machine, kanske två. En rågöl vilket gör mig nyfiken och dessutom verkar det inte vara en fullmatade IPA som druper av fruktig humle. Ska bli roligt att pröva.

Lika nyfiken är jag inte på Traquir Jacobite Ale för den har jag druckit många gånger men till skilnad mot Traquair House Ale så har jag inte flera årgångar men jag har några flaskor kvar av 2014 års buteljering så blir det naturligt en vertikalprovning vilket är spännande.

Utöver dessa öl, som är naturliga med tanke på bloggen så kommer jag köpa några Bötet Barley Wine, Ocean Wee Heavy och Aecht Schlenkerla Eiche Doppelbock. Riktigt kul släpp igen.

Traquair Jacobite Ale, ost och öl, Skotskaöl, Karlströms Malt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s