Öl och whiskyresor

Karlströms Malt är mer än bara en blogg och fantastiska föreläsningar om öl och whisky. Jag anordnar också resor. Ingen grupp är för stor eller för liten. Det kan vara rena öl eller whiskyresor men även resor med delvis annan inriktning. Inom London så har jag god kontakt med många av bryggerierna och kan lova intressanta resor. Exakt vilka bryggerier/destillerier som kommer att besökas varierar men jag lovar att det blir bra besök med kunnigt folk som guidar oss.

Euston Tap skyltÖlresa – London

Nästa resa planeras genomföras 28 juni till 1 juli.

Beer, beer and more beer. Vi fokucerar på bryggeribesök och på de bästa ölpubarna som Craft Beer Co, East Tap eller The Rake. Fyra eller femdagar och fyra till sju bryggeribesök. Avresedagen blir det en pubrunda, sedan två besök varje dag utom söndag då vi reser hem. Ett cirka pris på 5000 kronor är räkna på en grupp med fem personer, del i dubbelrum, tre nätter, frukost, transporter inom London, fyra bryggeribesök och mig som guide. (Alternativet med fyra nätter blir cirka 800 kronor dyrare)

Skyffla enkronaÖlkulturresa – London
Mindre fokus på bryggerier och mera på allt runt ikring denna kulturdryck, två bryggeribesök, pubrunda med intressanta pubar samt en vandring anpassad efter vädret. Mera för dig som inte har varit på många bryggerier innan och en bra kombination för de sällskap som inte bara består av ölintresserade. Man har också möjlighet till lite turistande och vanlig shoping. Ett cirka pris på 4500 kronor är räkna på en grupp med minst fem personer, del i dubbelrum, tre nätter, frukost, transporter inom London, två bryggeribesök, en avslutningsmiddag på en bryggeripub/pub med koppling till bryggeri.

Öl och Kultur – London
Konstigt nog är inte alla så intresserade av öl att det är huvudorsaken till att man åker till London. Öl och kulturresan handlar mer om London och dess turistattraktioner även om jag ser till att passa in flera klassiska pubar och ett bryggeribesök. Jag guidar er runt i staden, runt bland klassiska brittiska öltyper och fantastiska pubar i underbara miljöer. Priset varierar mycket beroende på vad för övriga aktiviteter ni vill göra. Teatrar, Towern, Brittish Museum, Tate Gallery, båtturer, rundturer…

Beer on parkingspotÖl – Landsbyggden
Även om London har mycket att erbjuda och inte minst enkla transporter så är det ändå på landsbyggden man hittar det klassiskt brittiska. Hör av er om ni vill veta mera om möjligheterna till turer runt Kent, vandringar i Yorkshiredalarna eller kanske en rundtur i Suffolk.

Hur fungerar det rent praktiskt:
Intresserad av någon av ovanstående resor? Skicka ett e-brev till uffe@karlstromsmalt.se och anmäl ditt intresse. Det finns inget bindande i en sådan anmälan. När vi har en tillräckligt stor grupp intresserade bestäms datum, pris och preliminärt program. Där efter får man anmäla sig definitivt och först då betalar man in anmälningsavgiften. Under våren 2017 planeras det för en Ölkulturresa till London

 

För priser och mer information
Uffe Karlström
Karlströms Malt
Döbelnsgatan 12

0515 – 124 94

072-53 14 907

info@karlstromsmalt.se

5 reaktioner till “Öl och whiskyresor

  1. Solchansen i Normandie går ju inte att jämföra med medelhavskusten men stränderna är kanon och vattnet klart badbart.
    Calvados, cider, goda ostar och skaldjurstallrikar brukar kunna uppväga det mesta. Värt att prova och sen får man ju en tur genom Belgien på köpet om man kör bil.
    Trevliga boenden finns det också gott om.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s