Jag har varit på Ölstudion

Jaså säger säkert ni, vem har inte varit där? Så kan det säker vara för flera av er men för mig var det första gången. Jag har hört mycket positivt om Ölstudion, hurrarrop, glädjeyttringar och bara positiva ordalag i stort. Samtidigt kan man fråga sig vad man egentligen kan ha emot en bra ölbutik? Jag kan inte komma på något mer än pris.

Jag klev in med lite tid att slå ihjäl men med föresatsen att inte köpa för många flaskor eftersom jag skulle bli tvungen att släpa runt på dessa i Göteborg. Det tog både längre tid än planerat och jag kom ut med mera öl än jag borde med tanke på vikten. När jag klev in blev jag först överväldiga av alla hyllor med öl. Hemma på min gata i Falköping….. då är det enkelt att ha överblick över alla nyheter på ölsidan. En hylla, fram och baksida, cirka 70 cm bred. Den är snabbt genomsökt.

Snart nog klarnade det givetvis även i ölstudien, allt är ju väl sorterat och genomarbetat i Systembolagets hyllteknin och just denna torsdag var det välfyllt i hyllorna också. Mycket roliga öl och jag hade fullt upp att googla på Systembolagets hemsida för att inte köpa med mig öl från Ölstudion som jag lika gärna kunde beställa till Falköping. Det hade varit bra om de hade haft en hylletikett som visade att ölen var unik för Ölstudion. Det hade underlättat för mig i alla fall.

Vad fick jag med mig hem då? En flaska Mild, en alkoholfri, två mörka bitter, två pale ale, en stout samt en cider. En hel påse glädje alltså

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s