St Peter’s Winter Ale och Casadias

Detta med smakkombinationer är spännande. Burgaren med stekost blev bra exempel på lyckad kombination. Inne i ett stim när det gäller att rensa i ölkällaren så plockade jag en flaska St Peter’s Winter Ale från ifjol (2019 alltså). Barnen brassade Casadias med 18 månaders prästost från Falköpings Mejeri och Lönnebergas rökigaste skinka. Båda två var väldigt goda. Var för sig men även tillsammans men det blev absolut ingen kombination. Det smakade gott, ett plus ett blev två men inte det där tre som är vad man hoppas på.

Jag slavarde bort bilden med casadiasen på så ni för hålla till godo med denna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s