Gott Nytt År alla läsare

Så 2021 har sparkat igång. Vilket år det kommer att bli! Det absolut bästa i hela mitt liv, det är jag helt övertygad om. Saker och ting blir nämligen bara bättre och bättre hela tiden.

Jag har till exempel redan plockat i ordning i ölkällaren. Ordning kanske är ett starkt ord, en ren överdrift faktiskt men jag har i alla fall flyttat runt en hel del flaskor och ett fåtal burkar och inser att jag faktiskt inte skulle behöva köpa en enda öl på hela året utan skulle kunna nöja mig med det jag har i källaren.

Fast det kommer jag givetvis inte att göra, det kommer absolut att dyka upp öl under det kommande året som jag vill pröva. Spännande öl, intressanta öl, mediokra öl, strama öl, snygga öl, öl i alla dess former skulle jag tro.
Med ett avtal mellan Storbritannien och EU så kommer det troligen att fortsätta droppa in brittiska öl på Systembolagets hyllor.

Fast jag kommer göra stora försök att minska ner på ölkällaren, dricka ur medan tid är. Både brittiskt men inte minst övriga öl som står och dammar. Ibland blir det fantastiskt, vi hade julmys med grannarna utomhus i mellandagarna. Samling kring eldkorgen i det täta decembermörkret men vi hade turen att regnet höll sig borta. Jag korkade upp en Gouden Carolus van de Keizer Blauw från 2012. Mjuk, fyllig, fullmatad med viniösa toner, värmande alkohol och torkad frukt. Fantastisk. Vi följde upp med ett glas Fuller’s Vintage 2015. Kommer att bli ett tufft år verkar det som.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s