Kan vasken titta snett på mig? Fizzy Bubbly från Tiny Rebel

Det bästa som Wales kan åstakomma?

Frågan är klart berättigad efter min upplevelse av Fizzy Bubbly trubbly dubbly visst måste de skämt de däringa Walesarna. Alltså Systembolaget skriver ”Fruktig, syrlig smak med tydlig karaktär av lime, inslag av örter och ljust bröd.” Gott så men de kunde ha skrivit att den luktar rengöringsmedel för det gör den. Det där kemiskt dallrande aromen som sprider sig när man ska skura toaletten med Ajax. Luktar Ajax lime? Vet inte om det är tanken.

Man ska givetvis inte underskatta förutfattade meningar, jag beskrev mina negativa sådana i förra blogginlägget. Men här kommer kortversionen – jag trodde inte jag skulle gilla den här ölen.

Därför är det av vikt att ni kära läsare sätts in situationen här hemma. Jag hade alltså lagat mat, får för mig att jag ska ha en öl till maten. Jag förstår att ni tycker det låter chockande men så var det. Jag gick ner i ölkäll, förlåt matkällaren och kom upp med burken. De övriga failjemedlämarna var så hungriga att de sköt alla traditionella konventioner helt åt sidan och tog mat före familjefadern och det gick så långt att frun hällde upp mjölk i sitt glas. Jag tog det som en signal att hon inte ville dela godisölen med mig. Sedermera, typ när värsta hungern var stillad och hustrun åter igen tog notis av omvärlden så såg hon mitt glas med öl. Lite halvsnorkigt frågade hon om det bara var jag som skulle få dricka öl. Jag hade vid det här laget luktat, smakat och bestämt mig för att ölen skulle ner i vasken. Jag tog då glatt en väldigt liten klunk till och sade att hon gärna skulle få ett glas öl. Jag hälde upp och skålade friskt med henne och inväntade reaktionen. Jag kan försäkra er om att hustrun inte har några åsikter om Tiny Rebel och hon hade inte glasögonen på sig så hon kunde knappast läsa Fizzy Bubbly utan hon var så fördomsfri man kan vara när man har ett glas guldfärgad, blank öl framför sig.

Det blev bara en klunk och halvvägs in i den klunken kom reaktionen. Vad var detta för något illa? Jag kände mig svarslös då och jag kände mig lite skamsen när ölen häldes i vasken. Inte för ölens skull utan på grund av de där lömska ögonen i vasken som tittade snett på mig. Skål på er, nästa öl smakar säkerligen bättre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s