Fuller’s Old Winter Ale

En klassiker? Kanske inte i nivå med St Peter’s Winter Ale ännu men på god väg. En otroligt bra grej att skriva om för då behöver man inte ta en ny bild, jag har ju redan massor med bilder eller faktiskt inte men en hade jag där det bara var Old Winter Ale med OCH i med nya etiketten. Kommer ni ihåg att den har bytts, inte omarbetats utan bytts? Det hade jag glömt.
I övrigt kan jag bara åter konstatera att jag har tappat lite av min vurm för Fuller’s. Det känns som om luften har gått ur detta anrika bryggeri. Undrar hur det kommer att kännas nästa gång jag är i London? Kommer jag att känna ett oemotståligt sug att sätta mig på The Dove och titta på roddarna medan jag sveper en London Pride. Kommer det vara en självklarhet att smita in för en London Porter på Lamb&Flag i Covent Garden eller att göra sig omaket att ta sig ut till The Flask i Highgate för att äta söndagsstek nersköljd med Fuller’s ESB?
Lite hittar jag tillbaka nu när jag dricker Old Winter Ale med sina brödiga smaker, fylld med russin, torkad frukt och riklig restdötma. Lagom balanserad beska som av många skulle kallas för mesig men som passar mig för då kommer de nötiga tonerna fram ordentligt. Det kan kasnke bli en till innan snön smälter i april.

En reaktion till “Fuller’s Old Winter Ale

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s