Catching up

Nu gäller det att ligga i lite, har en hel del att ta igen. Känns som jag har stått offside hur länge som helst men plötsligt har anfallslinjen passerat mig och jag kan bli aktiv igen. Jag har slängt iväg en beställning med både sådant som jag missat och sådant som jag ville återuppleva eller kanske ge en chans till. Några slank ner för att jag var uppretad.
Missade är till exempel Dark Arts Hazelnut, Ridgeway Brewings Barley Wine (vem kan motstå en barley wine) och WooHaPale Ale Bitter som kom i mars.
Öl jag vill ge en chans till då? Kan vara en Shapeshifter från Fourpure. Jag ska inte skriva så mycket om den utan länkar till tidigare beskrivning men konstaterar att här har vi en öl som visar på min egna förändrade smak. För 6-8 år sedan hade jag knappast druckit den med behag men nu ikväll, när jag delar burken med min fru så sitter de dryga 1,5 deciliterna riktigt bra. Friskt, lättdrucket, humlearomatiskt med tyngd mot det fruktiga. Otroligt långt ifrån en Old Speckled Hen som standardöl utan att riktigt lämna den brittiska delmängden. Fortfarande inte riktigt min grej men mosaichumle är aldrig fel.

Riktigt usel bild, ber om ursäkt

En reaktion till “Catching up

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s