Morgondagens släpp

Jag kommer inte ihåg själv när jag beställde en öl senast. Till Falköping måste man allt som oftast använda denna fantastiska funktion hos Systembolaget. Tänk att man styckvis, helt utan extrakostnad, kan få beställa öl till Falköping.

Jag har inte ens försökt hålla reda på vilka öl som har släppts, kan givetvis skylla på Corona men det finns nog andra bakomliggande orsaker men det är ingen mening med att älta det som inte ältas bör. Lite sörjer jag att mitt register med släppta öl sedan 2015.
Hur som haver, imorgon kommer Northern Monk, Black Friday. En söt porter enligt Systembolaget som ska lukta kavring, rostade toner och hallon. Hallon är gott till stout/porter. Vad Systemboalget inte avslöjar är att det är frågan om en Patronöl. Patrons Project är en slags ölprenumerations, medlemsgrej så man kan fundera över varför den hamnar på Bolagets hyllor, var den så mycket mindre god att de inte fick den såld eller var den så god att de bryggde den igen?
Imorgon ska jag beställa den….

I tider som detta gäller det att hålla huöret upp och avstånd till alla andra. Försök att gå till Systembolaget på udda tider, ni som kan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s