Jag ska bara köpa öl jag tror jag vill dricka

Jag har ett stort i-landsproblem! Fel, jag har massor av i-landsproblem och skulle man vara lite kritisk så är de inte ens stora med i-landsproblemsmått mätta. Jag har för mycket öl i källaren. Ni förstår vidden. Egentligen vore det bara att bjuda in lite vänner så skulle problemet, om inte försvinna så i alla fall skulle det minskas ordentligt. Fast saknar man vänner så är den vägen stängd och jag har tagit ett bra beslut för 2020. Jag ska bara köpa på mig öl som jag tror att jag kommer tycka om. Jag ger alltså upp tanken på att prova alla brittiska ölen som släpps. Sedan får vi se hur det blir med den saken. Spänningsmomentet kommer att försvinna till viss del. Hur ska man kunna vidga sina vyer om man inte prövar något utanför sin trygghetssfär? Av den här anledningen och lite för att engagemanget saknas så har jag hoppat över Innis & Gunn Vanishing Point 03 Barrel Aged Imperial Stout. Nu är det ingen större fara för er läsare för Svenska Öl har prövat den och jag länkar recensionen här. Jag tvivlar på att ni känner att ni missar något direkt bara för att jag inte skriver om den. Varför jag hoppade över den kanske är av intresse? Att den kommer från I&G samt att den är ekfatslagring är två anledningar plus att det står en hel del Imperial Stout i kön för att drickas.
En annan jag hoppade över var Dimma av Burnt Mill. Den är gjord i samarbete med Dugges. Kul för Dugges skulle jag säga, Burn Mill som ligger så vackert en bit utanför Ipswich i Suffolk. Jag skulle gärna åka dit och i jämförelse med en tågbiljett dit så är 58:70 kr plus pant ingen kostnad men för en burk öl som jag troligen inte kommer gilla. Dessutom har jag nästan prövat den skulle jag tro i och med att jag har druckit Citra Fog. Namnledes så borde det vara liknande öl. Tyvärr hittade jag ingen recension på den men en titt på Untappd ger att den nog är kanonbra, kanske läge att ändra sig? Nja, det finns andra öl.

Pub, ölinkast, ölkällare, London, Karlströms Malt

4 reaktioner till “Jag ska bara köpa öl jag tror jag vill dricka

  1. Lider lite av samma i-landsproblem, har samlat på mig alldeles för mycket av olika stilar typ trappister,stouter och suröl. Nu efter att inte ökat ”källarens” omfång på tre år är jag nere på ca 100 flaskor suröl vilket känns hanterbart, men kör med samma taktik som Herrn numer. Dock köpte jag Dimma som jag tyckte mycket om.
    Tack för en bra blogg.

  2. Kul att du gillade DImma, inte minst eftersom du köpte den. Alla tre ölen jag har druckit från Burnt Mill har varit välbrygda så jag är egentlign inte förvånad. För den som vill ha en sådan öl kan den säkerligen vara god.

  3. Antyder du i ditt blogginlägg att du inte har några vänner? Jag kan vara din vän och hjälpa till att botanisera i din fantastiska ölkällare. 😀

    1. Jag har lovat mig själv att jag ska skaffa mig lite vänner i vår….. har bara så otroligt svårt att få till saker och ting, inte minst tid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s