Collab med Fuller’s fast inte…. Trad Jazz av Edge Brewing

Spansk öl dricker jag inte så ofta. Edge i Barcelona startades av två amerikaner och nu har de gjort en samarbetsbryggning med Fuller’s, eller kanske inte. Detta som jag skriver nu är lite rykten så ta det med en nypa salt. Jag tyckte dock det var en rolig historia.
Samarbetsbryggningen var planerad men tyvärr så han inte Mr Keeling av någon anledning inte riktigt med den vid sitt besök i Barcelona. Omändrade planer eller något fast han hade tid för ett kortare besök och tittade då igenom receptet och lämnade sitt godkännande. Som en fin gest ringde han bryggeriet i London och bad dem skicka ner en låda Vintage Ale till Barcelona.
Om ledningen i London gick i taket eller bara suckade djup vet jag inte men det fanns en stor hake i det hela. Mr Keeling hade redan avslutat sina uppdrag hos Fuller’s och kunde varken skicka öl eller initiera samarbeten.

Trad Jazz, Edge Brewing, Fuller's, Flaska, Glas, Karlströms Malt
Trad Jazz, vilket härligt ölnamn. Önskar jag hade kommit på det själv.

Vad ölen smakade, ingen aning, kommer inte ihåg längre. Inte det minsta lilla faktiskt. Jag minns bara historien runt ikring. Har skrivit sporadiska noteringar om maltig, marmelad, toffekola och ett väl beskrivande Jasså!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s