The Fabulist – Magic Rock

The Fabulist, Magic Rock, upphäld, Karlströms Malt, burköl.jpgKlart man ler åt sig själv när man plockar fram en öl och tittar på den med tanken att BrewDog måste ha skaffat sig en ny etikettdesigner för det här är snyggare än det brukar vara. När jag sedan hälde upp ölen så tyckte jag att den både såg och luktade lite bättre än BrewDog brukar. Smakar på den och tänker att jag har hittat en humlig öl till från BrewDog som jag gillar. Det smakar inte riktigt BrewDog, hussmaken saknas men det gör inget för det här är bättre. Kollar lite närmare på burken och ler stort åt mig själv. Ser inte ut som BrewDog, smakar inte BrewDog av den enkla anledningen att det inte är BrewDog utan Magic Rock. Riktigt god och bra jobbat MR

Utseende: Lite mörkvitt skumm, lagom disig, gyllenegul färg

Arom: Grapefrukt, apelsinskal, tall och en hel del andra frukter. Komplex fruktighet är en väldigt bra intetsägande beskrivning.

Smak: vegitativ smak, medium sötma, tydlig men mjuk beska, lätt oljig karaktär

Eftersmak: Torr, lite mera tall och apelsinskal kommer fram

Summering: Riktigt god öl, disig, humlig, relativt hög alkoholhalt för att kännas som en öl gjord att drickas i stora klunkar. Den har alltså mycket emot sig i utgångsläget i mitt tycke men ack vad den levererade. Det var alltså Magic Rock som hade gjort den!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s