Fuller’s & Friends – Flora & The Griffin

Jag sitter mitt i smeten så att säga. Byte av kök, betygstider och så 8 december med tenta som jag ska skriva. Sverige är fantastiskt, jag vill inget hellre än att få fortsätta som slöjdlärare. Därför kommer jag på lördag att tentera Astronomi, grundkurs. Ja, ja, så blir det ibland om man inte sköter sig rätt.

Sköter sig har Fuller’s gjort, i samarbete med Thornbridge. Sista flaskan för min del skulle jag gissa men en smak att minnas. Jag önskar att man kunde få den igen. Kryddigt, blommigt och kraftfullt. Fyllighet som en ESB men med en mera subtil kraft. Som en boxare i Weltervikt. Ingen tvekan om styrkan i jabben men absolut ingen ångvält utan mera som en undanflyende humla i lättheten. Humm, undrar om någon verkligen bara har tagit några klunkar på ölen?

Vackert rödaktig färg i glaset som jag tror till stor del kommer av rågen. Jordigt från Goldingshumle och mera blommigt från Centenial och Simcoe. Blomman och Draken!

Flora & The Griffin, Fuller's, Karlströms Malt, glasflaska, ThornbridgeFlora & The Griffin, Fuller's, Karlströms Malt, glasflaska, Thornbridge

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s