Dags för Londonbesök igen, bara två The Kernel kvar

Aj, aj, aj, nu har jag bara två flaskor The Kernel kvar i källaren och den ena är fusk. Den är nämligen köpt i Sverige. Jag har flera bolagsflaskor på ingång men de fungerar inte heller som drömma mig bort-öl. Lite spännande att vi återigen får in en buteljering från Kernel. Jag undrar vad det beror på. 2012 pratade jag lite kort med Evan O’Riordain om hans öl, export eller ens långväga försäljning i UK. Hans hållning då var att öl inte ska transporteras och att de inte hade några problem att sälja det som buteljerades inom M25an.

Anledningen nu skulle kunna vara personliga kontakter med importöre Great Brands. Jag vet inte om någon produktionsökning men jag har inte varit där på länge så eventuellt har de skruvat upp produktionen och behöver ha en större marknad. Sista förklaringen jag kan komma på är att konkurrensen är så mördande i London att de kanske inte kan sälja allt de producerar längre.

The Kernel, Imperial Brown Stout, London 1856, London Brick, Karlströms Malt, ölflaskor.JPGNär jag kommer till London nästa gång så ska jag försöka att ta mig till Kernel, inte minst för atmosfären och för surölen men jag får samtidigt leta efter något annat bryggeri att släpa hem öl ifrån för att ha som drömma mig bort-öl. The Kernel känns lite massproducerat numera, notch, notch, know what I mean. Nja, knappast massproducerande och de har inte sjunkit i anseende hos mig på något vis men finns de här hemma regelbundet så blir det helt enkelt inte lika njutningsbart att dricka här hemma i syfte att drömma sig bort för en klunk eller två

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s