Vilka Londonbryggerier kan du räkna upp, jag vill ha lite hjälp för nytt

Inga nya öl idag, Systembolaget är stängt helgdagen till ära. Tanken är givetvis att man i stilla och ro ska minnas sina döda släktingar, vänner eller andra bekanta. Nu är det inte en statisk värld vi lever i, varken den riktiga eller våran ölvärld och jag är på väg ner till Göteborg för att umgås och fira Halloween på Liseberg. Sicken felprioritering av en ölnörd men väldigt rätt som familjefar. Det är nämligen mycket på gång i mitt liv. Halvt på skämt och halvt på allvar brukar jag säga att jag i mitt nästa liv ska bli introvert samlare av feltryckta bulgariska frimärken.

Så ett nytt projekt är det sista jag egentligen behöver men jag har en grej som jag tänkte ägna mig åt efter den 8 december då jag förhoppningsvis tentar av min astronomikurs. Det gäller ju att sikta mot stjärnorna.

Mina Londonresor var väldigt populära i början men nu kommer förfrågningar i allt mindre ström och senaste resan var för över ett år sedan. Jag tror att förklaringarna är många, inte minst att folk klarar av att boka själva via nätet. Däremot får jag många förfrågningar om information och jag tänkte göra en sammanställning i något ännu oklart format. Jag skulle inför detta projektet vilja ha hjälp av er läsare. Skriv era svar i kommentarsfältet eller skicka ett PM/e-brev.

olfat-crate-london-karlstroms-maltVilka Londonbryggerier känner du till? (Googla inte nu bara för att imponera på kompisarna)

Har du besökt några Londonbryggerier, i så fall, vilket/vilka?

Har du någon/några favoritpubar i London

Funderar du på att åka till London under de närmaste två åren?

Vad vill du helst veta om Londons ölvärld?

 

 

Vore väldigt trevligt om jag kunde få lite hjälp av er här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s