Idag släpps julölen

Santa Paws, BrewDog, Karlströms MaltDet är alltid stor sug kring julölen generellt sett men i år tycker jag att den brittiska sidan ser tunnare ut än någonsin. Klassiker som Fuller’s Old Ale, St Peter’s Winter Ale och Shepherd Neame Christmas Ale är bra öl, eller i alla fall inte dåliga. Om jag ska plocka fram någon favorit bland dessa så får det bli St Peter’s. Återkommer gör också BrewDog Santa Paws som jag blev väldigt överraskad av för två år sedan medan om jag bara hade fått skruvat lite på kolsyremängd och humlegivor så hade den varit riktigt bra ifjol. Undrar om de har läst min blogg och följer mina önskemål till i år. Gissar att det inte är så.

Nyhetsmässigt så är Fuller’s Winter Brew det mest spännande. Jag har ingen info alls om den och googlande hjälpte föga. Lite konstigt att ett så pass stort bryggeri som Fuller’s inte har kapacitet att hålla sin hemsida uppdaterad. Skönt att julen närmar sig…..

Jag kommer definitivt sakna Harvey’s julöl från förra året. Hade varit trevligt med Mr Snowball men saknar är att ta i. Konstigt att vi inte kan få flera, bra, brittiska winter warmer till oss men faktum är nog att det inte är någon jättegrej med julöl hos de brittiska bryggerierna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s