Två nya brittiska öl på fredag

Givetvis finns det massor av andra öl också men den här bloggen har ju ett visst fokus på brittiska öl som sagt.

Det som kommer är ännu en Omnipollo men denna gången är det inte ihop med Buxton man har plockat ihop en öl utan med BrewDog. I Wanna Be Your Dog är ett skämtsamt namn på en mäktig imperial stout på 12% Hoppas att den levererar allt vad en sådan öl kan ge. En riktig sniffaröl som man sitter och sippar på men det blir bara en burk till att börja med. 73 kronor är ett mäktigt pris också men det förklaras delvis av ekfatlagring, fast det brukar inte i min gom vara någon kvalitetssäkring och då syftar jag inte bara på Innis&Gunn.

Den andra ölen ligger på i jämförelsen bleka 7,3%. Det är en rågöl från iconbryggeriet The Kernel. Jag tycker att det riktigt roligt att vi får hit lite Bermondseyöl igen. The Brick Red Rye Ale är en spännande öl som kanske har sitt ursprung i ett samarbete mellan Kernel, Dark Star och Redemption.

Bland det övriga så kommer jag sikta in mig på Ichtegems Grand Cru Cuvée, Bière Nouvelle och Weihenstephan & Sierra Nevadas veteöl, Braupakt. Skål på er och fortsatt Glad Påsk

Hela Kernelbryggeriet
Inte stort men riktigt, riktigt bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s