Mitt arbete inkräktar menligt på bloggandet

Så är det faktiskt, mitt arbete går faktiskt före bloggandet och just nu är det hektiskt värre. Fast just denna vecka är det lite lugnare. Jag ska inte brygga, inte buteljera, städade det mesta förra veckan. Det passar otroligt bra för det är släpp både torsdag och fredag samt öl och whiskymässa i Skövde. Roligt som bare den helt enkelt.

Vi börjar med morgondagens släpp som gäller nyheter i fasta sortimentet. Då kommer Proper Job som en slags ersättning för Camden Hells Lager. Proper Job är en av dessa öl som har ändrats utan att ändrats. Alltså våra smakpreferenser har förskjutits så denna öl som en gång i tiden räknades som extrem och otroligt besk medan den numera är den snarare klassisk i sin framtoning. God öl, riktigt nöjd med denna förbättring i sortimentet.

Mera humle och kraft räknar jag med att hitta i Northern Monks Dubbel IPA . Trenden med samarbetsbryggningar håller i sig och detta är ett verk som totats ihop med Wylam Brewery från Newcastle. Nästan nio procent, ruggit bra omdömen på Ratebeer. Mäktig öl, kanske. Kan behövas för jag var inte helt övertygad av Northern Monk förra året.

Den andra ölen i mars månads första tillfällighetssläpp är Choco Libre från BrewDog. En imperial stout med mexicankryddad varm choklad. BrewDogs egna beskrivning i min översättning. Tvekar stort om jag verkligen ska köpa den Låter inte som en öl för mig. Skönt att jag har en dag till att fundera.35 spänn är ingen katastrof och jag vill ju smaka. God Natt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s