Nästa resa till London

Cask som ventilerar, Elenore Arms, London, Karlströms MaltDagarna som har gått har jag haft några kompisar som varit på ölresa till London. Dels har jag fått lite bilder och meddelande men inte minst är flera av dem aktiva Untappd-användare. Det har varit otroligt roligt att följa deras öläventyr via inloggningarna de har gjort. Detta ökar på sugen i restarmen och jag funderar på att omvärdera mitt beslut att inte åka under våren. Mycket arbete på jobbet och en hundvalp gjorde att jag bestämde mig för at stanna hemma. Fast hundvalpar växer och i alla fall skolarbetet når ett slut i mitten av juni så jag tänkte satsa på en resa efter midsommar. Arbetsplanen är 28 juni till 1 juli och vis av tidigare resor så börjar jag inte boka upp bryggeribesök innan jag vet att jag har tillräckligt många deltagare för att resan ska bli av. Däremot törs jag, med hänvisning till tidigare resor, garantera att det blir bra och trevliga besök hos spännande bryggerier. Över hundra bryggerier finns det numera i Londonområdet och jag brukar arbeta enligt följande princip när jag väljer bryggerier att besöka.
Hammerton, Taste flight, London, Karlströms Malt(*) Något stort brygger, finns flera att välja på numera så Fuller’s är inte ett självskrivet val längre. (*) Något riktigt litet som vi inte hittar öl från här hemma samt något ungefär lika litet som vi kanske kan hitta öl från här hemma. Den senare kategorin varierar kraftigt. (*) Något mera som passar in i vilken som av de nämnda kategorierna

Det kommer bli fantastiskt väder, vi kan sitta utmed Themsen eller i någon park och dricka öl i solskenet. Vi kommer vandra en del och uppleva klart andra miljöer än Trafalgar Square och Picadilly Circus även om vi mycket möjligt kommer passera dem båda.

The Dove

Ett cirka pris på 5000 kronor är räkna på en grupp med fem personer, del i dubbelrum, tre nätter, frukost, transporter inom London, fyra bryggeribesök och mig som guide. Exakt pris sätter jag när jag har tillräckligt många prelimenäranmälda.
Intresserad av att hänga med eller har du frågor. Skicka ett e-brev, uffe@karlstromsmalt.se

En reaktion på ”Nästa resa till London

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s