Nytt släpp på bolaget

En bra månad närmar sig sitt slut och vi kan blicka fram emot årets kortaste månad. På fredag är det åter igen dags för ett småsläpp. Från de brittiska öarna hittar vi två IPOr.

Buxton x Dugges Ramberget IPA: Ännu en samarbetsbrygd, nenligt beskrivningarna på diverse sociala medier så verkar detta vara en klassisk västkustIPA med stor maltig kropp. Buxton är som sagt ett av mina favoritbryggerier och Dugges har varit det sedan de startade i princip. Dubbelt upp av det goda? Kanske i beskaste laget för undertecknad men jag får väl dela den med någon.

Libertine Black Ale: Det är inte första gången den här ölen hälsar på i Sverige men för mig är det premier. Den var bland annat del av ett mixpack typ 2013/2014 men då passade jag inte på. SvartIPA är en riktigt svår stil men BrewDog känns som ett bryggeri som skulle kunna klara av det.

Sedan finns det några öl till som jag absolut inte kommer missa.

Amundsen & Stillwater Norwegian Wild Nordic Berries Sour. Jag gillar suröl och jag gillar Stillwater, Amundsen är nya för mig men det är inte svårt att hitta positiva kommentarer om dem så det blir nog trevligt. Solstice d’Hiver, dags att fylla på lagret, har bara kvar ett fåtal. Funderar att bunkra upp till 2025, minst! Mäktiga svarta saker iform av ekfatslagrad Ten Fidy, Big Idjit från Dugges, två Brooklynvarianter och en Chai Yeti. Fastenbier från Schlenkerla och en suröl från 3 Fontainen. Oj vad lång listan kan göras denna månaden. Det blir till att fundera rejält vad man ska lägga slantarna på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s