Nytt släpp på fredag

Årets första släpp på bolaget sker nu på fredagsförmiddagen. Det finns flera öl att se fram mot men bara två brittiska och det är Thornbridge som kommer med sin Love Among the Ruins och Abstrakt 23 från BrewDog. 99:90 kr för fjuttiga 37,5 cl är inget literpris att leka med men detta är precis som Days of Creation en suröl från Thornbridge. Komplicerad produktion, små bryggningar och stor efterfrågan. Det blir ett köp men jag tänker fundera lite till innan jag väljer två. Kanske främst för att det finns en öl till att fundera på. Abstrakt 23, en barley wine för riktigt tunga 129:90 kr.

Det finns ju några till öl som trots att de inte brittiska är väldigt intressanta. Ten Fidy, Bittersweet Nitro, De Ranke Hop Harvest och inte minst Old Foghorn. Knappa 30 spänn för garanterad glädje. Hoppas ni får tag i det ni vill.

 

Vi låter James Buchanan presentera Love Among the Ruins

James Buchanan
I’m James Buchanan, the Export Manager at Thornbridge. Love Among the Ruins was voted the best Wood and Barrel Aged Sour in the world at the last World Beer Cup and we are hugely proud of it!
I would pair this with a chocolately dessert to complement the tart, fruity character.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s