Det kunde ha smakat bättre, om jag uttrycker mig milt

Innis&None går i slasken, Karlströms MaltDet är spännande med alla dessa nya, alkoholfria/alkoholsvaga öl. Det kittlar en nerv inom mig att få dricka öl lite mera ohämmat. Utan att behöva fundera för mycket på framförallt bilkörning men även levern. Dåligt ölsinne är inget som jag oroar mig för, den mängden öl vid samma tillfälle undviker jag nästan alltid. Fast att få ta sig en god öl till lunchen, framförallt på sommaren, kokt potatis, gräddfil, gräslök och lite sill å så en god öl till detta.

Innis&None, Karlströms MaltBig Drops Milk Stout var ett kliv i rätt riktning, okej arom och smak men sedan saknar den kraft och byggnad både i kropp och smakdjup men Innis & None var en rakt ut sagt en riktig besvikelse. När jag brygger öl så tar jag gärna ett glas av vörten till lunchen. Det är sött, maltigt, värmande, fylligt men utan beskan som finns efter koket. Här har vi beskan med, gräsig, jordig och det känns som ofärdig öl. Ett roligt namn, Innis&None men sedan slutar de bra sakerna med den här ölen.

Det luktar sötma, bränt socker, tungt övermogna plommon och nästan inte en antydan till humlekaraktär. Smaken känns mest som en shandy, hälften läsk, hälften öl.

Nopp, Innis&None kommer jag att köpa none gånger till.

En reaktion på ”Det kunde ha smakat bättre, om jag uttrycker mig milt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s