Återträff Londonresorna – snabbuppdatering

Kapsyler, återträff 2017, Karlströms Malt.JPG

En snabb och kortrik uppdatering bara för att skryta över en riktigt bra kväl. Vi körde återträff för Londonresorna. Mycket tugg, både mat och på annat vis. Tur att batterierna var laddade och att jag tycker om ale.

Alla flaskorna, återträff 2017, Karlströms MaltJag frågade inledningsvis om de ville välja öl själva eller om jag skulle välja och de fick prova blint. Det blev övervikt för att få välja själv.

De fyra första, återträff 2017, Karlströms MaltInnan maten prövad vi följande: Burning var lite tunn i kroppen var den samlade bilden även om jag inte höll med. Kernel smakar inte saison men det är en väldigt god suröl, Proper Job är knappast Powerfully Hopped längre och Moncadas Stout kunde ha varit fylligare

Matölen, återträff 2017, Karlströms MaltTill maten prövade vi två Fuller’s & Friends, den ena bättre än den andra. Ytterligare en St Austell men bara för att eleven vill retas med sin gamle lärare och så stora flaskan saison eftersom vi var så pass många.

Mellanöl, återträff 2017, Karlströms MaltMellanöl!

Fantastiska öl till maten, återträff 2017, Karlströms MaltDags för ostbrickan. Imperial IPA, Fuller’s borde nog kalla den för Old ale eller strong ale. Riktgit, riktigt bra till osten. Vintage Ale från 2010, bara kolla priset. Löjligt

Avslutning, återträff 2017, Karlströms MaltAvslutningen och därmed läggdags för mig

Pubskylt med Skepp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s