Oktober – en sammanfattning

Swisch, swosch och plötsligt är en ny månad över. Jag har knappt svalt ölen från september änno så är oktober slut. Ett oktober som har givit ett par givande öl, flera fina bryggeribesök och en hel del skratt på höstens Londonresa. Flera spännande öl här hemma också. Torsdagsportrandet hackade lite, dels för jag inte hade något nytt hemma men även även för att jag inte bloggade medan jag var i London. Så på bloggen har det bara blivit två ”porters”. En exportstout vid namn Old Ford som kommer från Redchurch Brewery och så den betydligt Uffe Karlström-vänligare än väntat choclad, chili, porter från One Mile End Brewery. Enkelt val av vilken öl som var godast, Old Ford.

I övrigt tycker jag nog att jag har haft en hög lägstanivå på den här månadens öl. King Slayer, Nine To Five men inte minst Proper Job och Admirals Ale. Godaste var nog, inte helt oväntat kanske, Traquair House Ale.

Två småsläpp har vi haft och jag har haft tur även om jag inte har varit med på hugget. Inga sorter har haft hype-status fullt ut. Jag har bara missat Tepache från The Wild Beer Co, men det var för att den i sista stund drogs tillbaka, samt Teelings Whiskey som är lagrad på Kith&Kin-faten som Innis&Gunn hade använt. Fast den finns åter igen i lager så den har jag fått hem fast i ett senare skede.

Slutligen så har julen (nopp Äntligen passar inte in i sammanhanget) anlänt till bloggen. Bäst hittills är St Peter’s Winter Ale

Writers tears installation

2 reaktioner på ”Oktober – en sammanfattning

  1. Vad tycker han om Fullers IIPA då? Eller blev det aldrig något köp av den. 9/10 får den am mig i alla fall. Inte mycket till IIPA, utan mer Old Ale eller Barley Wine

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s