Det var som den, Londonfields uppköpt av Carlsberg

Jag satt här och tänkte göra lite researchers för ett blogginlägg om bryggeriturer i London och googlade då London Fields Brewery och till min häpnad fick jag upp en artikel i The Guardian om att Carlsberg har köpt bryggeriet. Sist jag skrev något om dem så kallade de sig fortfarande för Londonbryggeri men de hade inte bryggt något på länge i staden och hade inte heller någon bryggeripersonal anställd. Ägaren Jules De Vere Whiteway-Wilkinson är anklagad för skattefusk och bryggeriet har varit till salu mer än ett år för cirka miljonen pund. Jules De Vere Whiteway-Wilkinson nekar till anklagelserna men har ändå valt att sälja bryggeriet. Han och han, enligt The Guardians undersökningar så ägdes bryggeriet officiellt av hans far.

“We’re thrilled to add London Fields Brewery to our growing portfolio of great quality craft and specialty beers,” said the Carlsberg UK chief executive, Julian Momen.

Jag undrar om han och jag lever på samma planet, fast det är klart. London Fields Brewery har alltid varit bra på att skapa en image runt omkring sig.

Lite intressant är det att det är ett samarbetsprojekt mellan Carlsberg och Brooklyn, jag får nog försöka forska lite mera i detta. Undrar om de ska börja brygga i London igen.

Meantime, Camden och nu London Fields Brewery. Det händer saker på ägarfronten i London.

London Fields skylt

En reaktion på ”Det var som den, Londonfields uppköpt av Carlsberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s