Underbar avslutning på torsdagen – A Double Something, Something Darkside India Stout

Humm, 9,2 procent Black IPA. Fråga inte mig var jag fick black IPA från men gisningsvis Ratebeer eller någon annan mindre vetande sida. Jag gillar nämligen inte inte SvartIPOR men detta var underbsar öl. Så slut på recension, köp en egen öl och pröva den. Fast, den verkar vara slut på Systembolaget så det kanske inte går. Bäst vi kör en recension då.

Svart som natten, vad annars kan man förvänta sig av en stout på 9,2% Humle och rostade toner i aromen. Skön blandning, inte för mycket av något utan bara mycket av allt. Inte mycket till skum men man kan inte ha allt.

Vi har alltså en jysst arom men inte på när en Imperial Stout. På flaskan står det India stout och det är vad detta är. En jyst stout med stor humlearom, fruktig, chokladig, lite tråpisk arom att blanda med de mörka malterna.

Weird Beard, Something, Something Darkside, Karlströs Malt

Mjuk kolsyra, medel beska och riktigt, riktigt drickvänlig. Kanske för drickvänlig med tanke på de 9,2% Normalt hade jag npg skrivit något negativt om detta men detta var en allt för god öl. Länge sedan jag var så här nöjd med en öl. Fast jag kan garantera att de 9,2% märks. God nat på er.

3 reaktioner till “Underbar avslutning på torsdagen – A Double Something, Something Darkside India Stout

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s