Final call for London

Bara en liten kortis för att puscha lite för resan. Det är bara fem veckor bort och det är hög tid för mig att göra slutgiltiga bokningar. Hotellet ska meddelas och jag får börja den roligaste delen av planeringen. Att kontakta bryggerierna och försöka sy ihop ett riktigt roligt program. The Basics för er som eventuellt har missat det.

Tunnelbana, London, Karlströms MaltVi reser över på egen hand under torsdagen. Vid tre-fyra tiden på eftermiddagen samlas vi för en pubrunda i centrum. Det blir både cask och keg, trad och nyskapande, goda och underbara öl….
Fredag och lördag blir det bryggeribesök med olika inriktningar. Något stort, något nytt och något utslitet…

Kostnaden är för resan är 4920 kr och då inkluderar det tre nätter med del i rum, frukost, transporter inne i London (ett Oysterkort laddat för de resor vi ska göra gemensamt), tre bryggeribesök med tillhörande provning, en ölprovningen på pub (under ledning av mig). Kunnig guide under större delen av tiden. (Torsdag 15-21, fredag 10-20, lördag 9-20, söndag 8-10) Vill man ha hjälp med bokning av övriga arrangemang så får man givetvis detta. Kolla mera här.
Pressed Rat and Warthog, Triple fff Brewery, Karlströms Malt
På tisdag så bokar jag hotellet så efter dess så är det i mån av plats som man kommer kunna haka på. Det brukar lösa sig så tveka inte att höra av er.

En reaktion på ”Final call for London

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s