Svampmacka, Traquair och lite framtidsfunderingar

Traquair Jacobite Ale, Svampmacka, Karlströms MaltIbland kan jag tycka att spritigheten i Traquair Jacobite Ale tittar fram lite för mycket men med lite tilltugg så upplever jag inte detta. Som en svampmacka, denna enkla men ack så goda rätt. Visst, man kan lyxa till det betydligt mera än vad som gjorts här, någon tomatskiva under stuvningen, lite timjan uppe på eller en spröd persiljekvist. Inget av detta den här gången men väl en lagom kyld Traquair Jacobite Ale som fick stå för lyxen. Brödet, lätt rostat i kanterna där varken osten eller svampstuvningen har täckt ger en smakdimenssion till för smaklökarna att upptäcka. Stuvningen bidrar till att öka känslan av fyllighet i ölen eller om det är just den något tunna kroppen hos ölen som skapar en skön kontrast. Gott var det hur som.

Jag har bortsett från semesterstoppet haft som målsättning att skriva något varje dag på bloggen. Det har varit riktigt roligt och inspirerande. Man tvingas leta efter lite nya strategier och jag trodde nog att jag under semestern skulle komma på några nya idéer till bloggen. Det har liksom givit sig självt att enbart inlägg om en specifik öl inte är tillräckligt. Vad vill jag själv läsa? Inte allt för mycket om öl jag inte kommer att få dricka själv men gärna något att drömma om, längta efter. Vad vill jag skriva om? Sådant som folk läser givetvis men någon stans handlar det också om att få visa upp lite av dessa fantastiska öar.

Sedan har vi det här med ett inlägg om dagen. Det har jag, i alla fall för mig själv, bevisat att jag kan. Nu gäller det att sätta nya mål och någonstans inom mig gnager det lite i själen med uppehållet. Kanske ska jag försöka skriva ifatt? Ha mer än ett inlägg per dag. Kan jag nå 365 inlägg innan nyår. Självklart kan jag det men det behöver samtidigt vara lite substans i det hela.

Så, nu ikväll har jag tagit tag i några nya trådar. Jag har skickat iväg ett antal mejl för att försöka få kontakt med lite olika människor och jag har börjat lite kommande blogginlägg som förhoppningsvis ska vara intressanta och varierande. Skål på er!

En reaktion på ”Svampmacka, Traquair och lite framtidsfunderingar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s