Svårare att få information

Ett förändrat London men fortfarande fantastiskt! Jag ska bit för bit, bryggeri för bryggeri berätta om resan men knappast pint för pint för det skulle vara tråkigt. När jag nu började förbereda mig för Londonresan så tog jag tag i lite olika trådar, började läsa på om alla nya bryggerier och började även skicka frågor. Dels rena frågor om bryggerierna, storlek på bryggverk, jästankar, bryggerifilosophier o.s.v. men även bad jag att få komma på besök för bloggens räkning så jag kunde skriva om bryggeriet. Det visad sig ha blivit väldigt mycket tajtare och svårare. Om det beror på att vi är många bloggare, att bryggerierna är mera kommersiellt inriktade (för i ärlighetens namn har väl kanske inte jag så mycket att bjuda tillbaka) eller om de helt enkelt är så pass upptagna att brygga öl det vet jag inte. Jag vill inte att det ska upplevas som att jag klagar, utan det är bara ett konstaterande. Att man från bryggeriets räkning sedan säger att besöket måste hållas kort eller att man måste tillbaka till huvudkontoret känns helt okej.
Väl på plats var dock det mesta sig likt. Det var engagerade, entusiastiska och entusiasmerande människor bakom det olika bryggeriernas logotyper. Precis all den energin som jag upplevde senast fanns kvar och den var mångdubblad. Hos var och en utan mera genom sin utökade mångfalld. Riktigt roligt att se och höra dem. Nu ska det sovas för om fem timmar ringer väckarklockan för en ny vecka.

 

Jag lämnar små, små spår efter mig i london. Det här är Kevin, Landlord på The Nags Head (53 Kinnerton St, Belgravia), och flygplanet finns numera upphängt i taket på puben. Bredvid några otroligt fina plan gjorda av ihoplimmade tändstickor. 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s