Londonresa, någon som är sugen

Max antal: 15 st

Datum: 16-19 mars 2017

Hotell: Central Park Hotel

Skisserat program

Torsdag: Resedag, var och en ordnar sin egen resa till hotellet. Vi har gemensam middag med ölprovning och litet föredrag om engelsk öltradition på en pub i närheten på kvällen.

Euston Tap, Karlströms Malt

Fredag: Bryggerivisning på förmiddagen (Något av de lite större bryggerierna) medan eftermiddagen finns det tid för en egen avstickare om man vill innan vi besöker det mindre Moncada Brewery. På kvällen blir det craft beer pubar. En, två eller flera, allt efter önskemål.

Lördag: Vi börjar med att besöka några bryggerier på den berömda Bermondsay Beer Mile. Även om The Kernel har stängd sin provsmakning så kan man köpa med sig flaskor och det finns flera andra spännande bryggerier i närheten. Vi kommer passera Partizan och Brew By Number, Fourpure och Anspach and Hobday. The Bottle Shop kommer passeras också. Den som vill kan förstärka frukosten med lite öl och charkuterier. Rundturen avslutas vid Borough Market där Utobeer ligger. En av de bättre ölaffärerna i London. Massvis med råvaror men även färdig mat så lunch blir inget problem. Två väldigt trevliga pubar också. Maxad lördagsmorgon alltså.
Eftermiddagen är till för avslappning, på pubar eller på hotellrummet. Nästa programpunkt blir åter igen ett bryggeri, denna gång ett mindre bryggeri som börjar leta sig över till Sverige. Howling Hops och deras Tank Bar. Långt ifrån en traditionell pub men väldigt trevligt. Amerikanskinspirerat i sin utformning.

Söndag: Hemresa, var och en i sin takt.

London, HPResan kostar cirka 4920 kr och för det får man boendet, frukost, transporter inne i London, tre bryggeribesök med tillhörande provning, en ölprovningen på pub, en frukostprovning. Plus guid större delen av tiden. (Torsdag 17-21, fredag 10-19, lördag 9-21, söndag) Vill man ha hjälp med bokning av övriga arrangemang så får man givetvis detta.

Att tänka på: Bryggerivisningarna kan komma att ändras med kort varsel. Något bryggeri behöver backa ur eller jag får nys om något som ger en bättre upplevelse.

Vill man göra något annat vid någon av programpunkterna så kan man givetvis avvika på egen hand, det är ju fördelarna med London. I priset ingår ett Oysterkort.

Resan går genom Karlströms Malt och givetvis omfattas man av svensk resegaranti.

 

Anmälan sker till uffe@karlstromsmalt.se, man betalar en anmälningsavgift direkt på 1200 kronor och resten i februari.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s