Den första svenska ölpodden, stämmer det?

Sveriges bryggradioradio då? Räknas inte den? Det var min första tanke när jag såg pressmeddelandet. ”Har det inte funnits flera” var nästa fundering. Sveriges Bryggradio handlar primärt om ölbryggning men brygger man öl så dricker man givetvis öl så först vill jag nog inte gå med på att ölpodden var. Själv kommer jag inte på någon mera svensk podcast om öl. Beersweden körde väl bara filmer. Ni läsare kanske vet bättre….

Hur som helst så fick det mig att dra ner iTunes till datorn och sedan lyssna till första programmet. Christian Eikner är programledare och till detta första program hade han samlat ihop tre intressanta personer i form av Oskar Svanström, Jörgen ”Jugge” Hasselqvist och Stene Isacsson. Svanström arbetar som driftschef på Bishops Arm’s medan de andra två herrarna är välkända från Akkurat och Oliver Twist.

Programmet handlade om var vi står i ölsverige idag och hade väl inte allt för mycket nyheter. Jag vet inte om podden egentligen riktar sig till inbitna ölnördar men jag undrar egentligen vad man tänkte sig med detta första avsnitt. Jag vet inte vad budskapet i programmet var. Kul att det kom något nytt men jag vill nog höra mera innan jag hyllar. Funderar på att samla lite ölintresserade, lite öl och så spela in en egen. Rent tekniskt så skrämde inte Ölpoddens första avsnitt någon annan från att pröva. Sedan krävs det enormt mycket för att orka hitta på nytt innehåll hela tiden. Vad tyckte ni andra om första avsnittet, har ni lyssnat? Skål till nästa avsnitt…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s