På väg mot kaoset

Dags för andra dagen av mässan. En mässa som kommer gå till historien på flera sätt skulle jag tro.  Jag hoppar det tråkiga och går in på några få dryckesråd. Gillar ni Old Pulteney så missa inte en sväng runt deras monter och passa på att dricka deras whisky men missa inte att få en pratstund med Malcom Waering,destillery manager på Pulteney.
Går vi in på öl så blev jag frälst av Poppels (f.d. Poppelmans) De har fått mycket beröm för sin IPA men det var allt för mycket humlefokus för mig. Istället var det deras Brown Ale som fick min kärlek.
Kärlek vid första sniffen blev det till Göteborgs Nya bryggeri och deras Lilla London. Underbar kola, maltig, källarfruktig arom.
Mäktiga och roliga öl är de två som jag har missat namnen på. Båda två Duggesöl, den ena en saison och den andra var en annanasöl. Båda två väldigt goda, friska och fruktigt.
Ett sista tips är Glenmorangie Cask master selection. Pröva tre olika fatlagringar och gå sedan in och rösta på din favorit. Sedan ska man imte glömma Visbys ekfatslagrade porter. Perfekt ostöl.

2 reaktioner till “På väg mot kaoset

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s