Hembryggare igen

Tre backar hembrygd i väntan på efterjäsningI kväll har vi buteljerat två öl. En mörkare, lite alkoholstarkare (6,8%) belgare som jag nog tror kommer att kunna räknas som en dubbel men även en saisonliknande öl som verkar riktigt lovande. Det blir en lång och tråkig väntan i två veckor för kolsyrejäsning plus några dagar för nedkylning innan det är dags för provsmakning igen. Tänk att man kan räkna sig som hembryggare igen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s