Vad härligt

Jag fick ett meddelande från WordPress idag. Det är tydligen fem år sedan jag registrerade bloggen. Första inlägget handlade om Mariestads Porter. Hade jag haft lite koll så hade jag givetvis haft en flaska hemma, om den ens finns kvar. Jag hittar inget varken på Systembolagets hemsida eller på Spendrups egna. Firar istället med en whisky. Hazelburn 8y från Springbank Society. Passar även på att njuta av att jag nu även kan vara Karlströms Malt på Facebook med min mobil. Gå gärna in och klicka Gilla om ni vill ha mera kortfattade nyheter, statusuppdaterinar och direkt input. Sök på Karlströms Malt så går det säkert att hitta mig. Jag lovar dock inget eftersom jag inte riktigt vet hur man administrerar sidor på Facebook.

Hazelburn 8y Springbank Society

Halmgul i färgen
Halvsnabba breda tårar
Lätt bränd och örtig men framförallt svårluktad för mig med sina 58,7% Jag är inte van så jag vattnar ner den efter en snabb sipp. Aromen blir då mera örtig, sädig och inslag av gräddkola/sötma.
Smaken är bränd, sötma, lätt chokladig. Mycket mild och len whisky med medel-lätt kropp. Aningen pepprig mot slutet av eftersmaken.

Görgod whisky, jag ger den 86 poäng

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s