Hale to Nothing

Mera spendrupsöl som får mig att fundera. Denna öl har skruvkorkshals men vanlig kronkapsyl, varför? Åter igen dessa Brutal Brewing och jag får nog försöka få reda på lite mera om detta sidoprojekt. Jag har skickat ett e-brev men inte fått svar ännu. En ekologisk pale ale som känns som väldigt trändig och studentikos/hembryggarsktig i etiketten och hela aromen kring ölen. Jag prövade deras lager nyligen och denna pale ale luktar lite lager också. Renjäst, humlig i aromen och långt från de tunga aromerna som en goda real ale kan ha. Mycket humle i smaken också men lite mera alesmak över det hela även om den saknar maltighet och tyngd som en bra pale ale har. Lite amerikan pale ale över det men mest i negativ betydelse och jag upplever ölen lite tråkig, inte mycket att halea över helt enkelt. Jag ger den en 5:a

2 reaktioner på ”Hale to Nothing

  1. Hej du!
    Jag har precis mailat dig. Hör av dig om du har frågor, tråkigt att du inte gillar den. Vi ville göra en lite mer nedtonad EKOLOGISK ale med något lägre alkoholhalt utan alltför mycket humleskjuts.

    Vad gäller kapsylen så är det en skruvkork, men vi har inte angett det av den enkla anledning att det kunde vara en praktisk överraskning.

  2. Låg alkoholhalt tycker jag är bra. Det bryggs ofta starkt utan mening om jag uttrycker det så men, nja detta får ni allt jobba vidare med. Det var bland annat humleskjutsen som var för stor i förhållande till kropp, tyngd och sötma i övrigt. Nej, men eran Sir Taste-a-lot är bra. Jag ringer dig någon dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s