Vad gör man med en back medioker öl?

Jag har funderat en tid över några av mina hembrygda öl i källaren. Vårt försök till belgisk ale i höstas blev inte helt lyckat. Jag är inte alls missnöjd med den men den når inte alls upp till originalen. Jag har en batch Barley Wine som blev något för söt, lite Münchner Dunkel som jag inte riktigt kan sätta fingret varför jag inte riktigt gillar den o.s.v.

Vad gör man med sådan öl. Man vill inte gärna ge bort öl man inte är stolt över. Det roliga är att jag har fått beröm och förfrågningar om flera av alla dessa öl utom Barley Winen som ingen verkar gilla så där enormt. Det är ju som talesättet säger, smaken är som baken och vissa har andra preferenser än jag. Gratis öl kanske lättar upp också. Säkerligen inte en helt oviktig detalj. Hur som helst, jag ska bara se till att få på lite etiketter så kan ni få mera öl, Cuba, Staffan, Stellan och ni övriga. Livet är helt enkelt på tok för kort för att dricka dålig öl.

En reaktion på ”Vad gör man med en back medioker öl?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s